Kardamili - i Hellas

Kardamili utsikt

 

Mer om Hellas

Kardamili havn

Kardamili ligger i søndre del av Hellas og er skjermet mot havet fra tre sider. Den vesle byen tilbyr en ferie som skiller seg fra de klassiske charterturene til Hellas og de greske øyer. Kardamili byr på natur, kultur og muligheter for å oppleve både topografi, kultur i en rolig ramme. Samtidig befinner man seg 

I Kardamili by bor det bare 300 innbyggere, men næringslivet tar godt vare på turistene. Små butikker og restauranter pryder sentrumsgaten som omgis av hus bygget av stein. Du er da heller ikke langt fra havna og en lang småsteinstrand.

Mange velger Kardamili på grunn av nærheten til en variert og storslått natur. Fra byen og det klare vannet skråner terrenget stadig brattere mot fjellene. Smale veier og stier gir et rikt utvalg av alternative ruter for å oppleve gresk topografi på nært hold. Vyros-ravinen er et selvsagt mål (eller delmål) for en tur mot gamlebyen og fjellene.

Kardamili utflukt

På turstiene opp i høylandet passerer kulturminner fra tidligere tiders bosetting, olivenlunder og en rik flora. Spesielt på vårparten er området kledd i grønt og luften er naturlig parfymert av en rekke vekster som står i blomst. 

Kardamili - Hellas

Selv om det er bademuligheter og innkvartering med basseng i området, er det helst voksne som faller for Kardamili. Borte fra storbyer og den typisk greske charterturismen, får man nyte Hellas i fredlige omgivelser. Samtidig kommer man nære innpå de fastboende, og får opplevelsen av å feriere i en ekte og typisk kystby i Hellas.

Kardamili kirke

Mer om Hellas

 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieihellas.com